VvE beheer Rijswijk

VvE beheer Rijswijk

Uw VvE beheer in Rijswijk kunt u met een gerust hart overlaten aan de specialisten van G. G. -Groep. Wij hebben alle kennis en kunde in huis om uw beheer uit te voeren. Hiervoor zetten wij onze specialisten in op gebied van administratief, financieel en technisch beheer. Onze medewerkers kunnen vragen van de VvE leden beantwoorden door optimaal gebruik te maken van ons softwarepakket. Heeft u specifieke vragen? Dan kunt u terecht bij uw accountmanager.

Waarom VvE beheer in Rijswijk aan G.G. -Groep overlaten?

Voordat we ook maar iets doen zorgen we er voor dat we uw wensen goed in kaart brengen. Op deze manier kunnen we u zo volledig mogelijk ontzorgen. Niet alleen direct, maar ook voor de aankomende jaren. Wat zijn de kwaliteiten van uw vereniging en hoe sluit onze expertise hier het beste op aan? Ontwikkelingen in onze branche houden we scherp in de gaten, indien nodig spelen we hier op in. De voordelen van G.G. -Groep op een rij:

  • Bouwkundig adviseurs met ervaring op het vakgebied op het gebied van techniek
  • Vastgelegde procedures, werkomschrijvingen en planningen
  • Geavanceerde VvE website met uitgebreide mogelijkheden
  • Werkend conform SKW-richtlijnen VvE Beheerder
  • Contractonderhoud en collectiviteitskortingen
  • Advies op energiebesparing en duurzaamheid
  • Calamiteitenlijn 24 uur per dag, 7 dagen per week
  • MJOP conform de NEN 2767
  • Volledig digitaal werken

Overstappen

Het overstappen is voor VvE’s veel gedoe? Bij ons niet. Wij sturen u een overzichtelijke welkomsbrief waarin u informatie vindt over onze handelswijze, administratieve zaken en technische klachten. VvE eigenaren zijn vooraf dus altijd goed geïnformeerd over de gang van zaken. Dat uw administratie op orde is gaan we vanuit. Mocht dit niet het geval zijn dan kijken we samen naar de mogelijkheden om dit wel te bewerkstelligen.

Vraag een offerte aan

Wij houden ons al meer dan 20 jaar bezig met VvE beheer. Niet alleen voor VvE in Rijswijk, Rotterdam of Den Haag, maar nog veel meer steden in de omgeving. Onze dienstverlening stemmen we af op specifieke wensen en vaardigheden van u als klant. De vaste prijs, actieve ondersteuning bij beheer en ons streven naar een optimale prijs/prestatieverhouding is kenmerkend voor onze dienstverlening. VvE beheer wordt vaak onderschat, maar wij zijn u graag van dienst. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Bij ons bent u verzekerd van totaal beheer zonder gezeur!

Neem contact op Offerte aanvragen
Neem contact op

Contactgegevens

Bezoekadres:
G.G.- Groep B.V.
Van Nelle Fabriek
Van Nelleweg 1
3044 BC Rotterdam

Postadres:
G.G.-Groep B.V.
Postbus 13215
3004 HE Rotterdam

Centraal telefoonnummer: 085-3035737

E-Mailadressen:
Administratie: administratie@gg-groep.nl   
Servicedesk: servicedesk@gg-groep.nl